Skip to content
4.5 Out of 5
Google Review
Home
About Us
Catering
Marriage Catering
Birthday Party Catering
Outdoor Catering
Engagement Party Catering
Housewarming Party Catering
Valaikappu Catering
Corporate Catering
Office Lunch Catering
Sweets and Savouries Catering
Puberty Function Catering
Ear Piercing Function Catering
Packages
Breakfast
Lunch Vegetarian
Lunch Non-Vegetarian
Lunch Biriyani
Lunch Valaikappu
Dinner Vegetarian
Dinner Non-Vegetarian
Restaurant
Contact Us
X
CALL US: +91 8148862142
GET A QUOTE
Dinner Vegetarian
Home
»
Dinner Vegetarian
Classic Dinner
இட்லி/ Idli – 3 pc
சப்பாத்தி/ Chappathi
சென்னாமசாலா / Chenna Masala
சேமியாகிச்சடி/ Semiya Kichadi
சாம்பார்/ Sambar
தேங்காய் சட்னி/ Coconut Chutney
கேசரி/ Kesari
இட்லி/ Idli – 2 pc
சப்பாத்தி/ Chappathi
சென்னாமசாலா / Chenna Masala
சேமியாகிச்சடி/ Semiya Kichadi
சாம்பார்/ Sambar
தேங்காய் சட்னி/ Coconut Chutney
celebration
அசோகா அல்வா\ Ashoka Alwa
இட்லி \ Idli - 2 pc
பொங்கல்\ PONGAL
சப்பாத்தி/ Chappathi
பன்னீர் பட்டர் மசாலா / Paneer Butter Masala
சில்லி பரோட்டா / Chilli Parotta
சேமியா கிச்சடி / Semiya Kichadi
Sambar (சாம்பார்)
தேங்காய் சட்னி / Coconut Chutney
தக்காளி சட்னி / Tomato Chutney
தண்ணீர் பாட்டில் / Water bottle
Grand Feast
அசோகா அல்வா / Ashoka Alwa
மினி ஜாங்கிரி / Mini Jangiri
இட்லி / Idli - 2 pc
பொங்கல் / Chappathi
பூரி / POORI
பரோட்டா / Parotta
ஆனியன்ஊத்தாப்பம் / Onion Uthappam
ஊத்தாப்பம் / Masala Uthappam
இடியாப்பம்\ Idiyappam
காளான் மசாலா / Mushroom Masala
சாம்பார் / Sambar
தேங்காய் சட்னி / Coconut Chutney
தக்காளி சட்னி / Tomato Chutney
தண்ணீர் பாட்டில் / Water bottle