Skip to content
4.5 Out of 5
Google Review
Home
About Us
Catering
Marriage Catering
Birthday Party Catering
Outdoor Catering
Engagement Party Catering
Housewarming Party Catering
Valaikappu Catering
Corporate Catering
Office Lunch Catering
Sweets and Savouries Catering
Puberty Function Catering
Ear Piercing Function Catering
Packages
Breakfast
Lunch Vegetarian
Lunch Non-Vegetarian
Lunch Biriyani
Lunch Valaikappu
Dinner Vegetarian
Dinner Non-Vegetarian
Restaurant
Contact Us
X
CALL US: +91 8148862142
GET A QUOTE
Dinner Vegetarian
Home
»
Dinner Vegetarian
New Thevars Traditional Dinner Vegetarian
Sweet (சுவீட்)
Idly Variety (இட்லி வகைகள்)
Dosa Variety (தோசை வகைகள்)
Coconut Chutney (தேங்காய் சட்னி)
Tomato Chutney (தக்காளி சட்னி)
Sambar (சாம்பார்)
Romali Roti (ரொமாலி ரொட்டி)
Paneer Butter Masala (பன்னீர் பட்டர் மசாலா)
Vegetable Biryani (வெஜ் பிரியாணி)
Raitha (தயிர் பச்சடி)
Curd Rice / Kambu Thayir / Curd Semiya (தயிர் சாதம் / கம்பு தயிர் / தயிர் சேமியா)
Pickle (ஊறுகாய்)
Badham Milk (பாதம் பால்)
New Thevars Deluxe Dinner Vegetarian
Welcome Drink / Soup (வரவேற்பு ட்ரின்க் / சூப் )
Sweet (சுவீட்)
Starters (Chilly Gobi / Cutlet / Springroll) (சில்லி கோபி / கட்லெட் / வெஜ் ஸ்பிரிங் ரோல்)
Idly Variety (இட்லி வகைகள்)
Dosa Variety (தோசை வகைகள்)
Coconut Chutney (தேங்காய் சட்னி)
Tomato Chutney (தக்காளி சட்னி)
Sambar (சாம்பார்)
Idiyappam / Sevai Variety / Paniyaram (இடியப்பம் / சேவை வகைகள் / பணியாரம்)
Romali Roti (ரொமாலி ரொட்டி)
Paneer Butter Masala (பன்னீர் பட்டர் மசாலா)
Vegetable Biryani (வெஜ் பிரியாணி)
Raitha (தயிர் பச்சடி)
Curd Rice / Kambu Thayir / Curd Semiya (தயிர் சாதம் / கம்பு தயிர் / தயிர் சேமியா)
Pickle (ஊறுகாய்)
Badham Milk (பாதம் பால்)
Ice Cream (ஐஸ் கிரீம்)
Beeda (பீடா )
New Thevars Premium Dinner Vegetarian
Welcome Drink (வரவேற்பு ட்ரின்க்)
Soup (சூப்)
Salad (சாலட்)
Sweet (சுவீட்)
Starters (Chilly Gobi / Cutlet / Spring roll) (சில்லி கோபி / கட்லெட் / வெஜ் ஸ்பிரிங் ரோல்)
Idly Variety (இட்லி வகைகள்)
Dosa Variety (தோசை வகைகள்)
Coconut Chutney (தேங்காய் சட்னி)
Tomato Chutney (தக்காளி சட்னி)
Sambar (சாம்பார்)
Idiyappam / Sevai Variety (இடியப்பம் / சேவை வகைகள்)
Appam / Paniyaram Variety (ஆப்பம் / பணியாரம் வகைகள்)
Bisbila Bath (பிசிபேளாபாத்)
Vadagam (வடகம்)
Paneer Butter Masala (பன்னீர் பட்டர் மசாலா)
Vegetable / Mushroom Biryani (வெஜ் / காளான் பிரியாணி)
Raitha (தயிர் பச்சடி)
Curd Rice / Kambu Thayir / Curd Semiya (தயிர் சாதம் / கம்பு தயிர் / தயிர் சேமியா)
Pickle (ஊறுகாய்)
Badham Milk (பாதம் பால்)
Ice Cream (ஐஸ் கிரீம்)
Beeda (பீடா )
Fruit Salad (பழ சாலட்)
Water Bottle (வாட்டர் பாட்டில்)